roba de bany sostenible i artesana

No hi ha productes a la cistella.

Filosofia

Bella Lola neix el 2010, després d’un viatge al Brasil, de la necessitat voluntat de transportar la idea del bany, colorista i vital, d’aquelles terres al Mediterrani, d’on és i se sent la Laia Vallès, l’ànima creativa de Bella Lola.

Bella Lola connecta amb la part més artesanal del disseny, defugint la temporalitat de les modes i proposant peces amb personalitat. Un bikini mediterràniament femení.

Des de l’inici, ha estat important per a nosaltres cuidar i cuidar-nos en tot el que implicava el nostre projecte, per això hem apostat sempre per la sostenibilitat mediambiental, social i econòmica de la nostra petita empresa. Els teixits amb què produïm els bikinis són poliamides que provenen del reciclatge d’ampolles del mar. Potser el nostre packaging pot semblar auster, però som molt conscients que tot el que utilitzem per empaquetar després serà una deixalla més en el planeta… Molt sovint els models que pugem al web s’exhaureixen en molt poc temps i no en tenim repeticions perquè fem col·leccions petites i no tenim grans produccions. Donem valor a la qualitat de cada un dels passos del procés d’elaboració dels bikinis, i també al nostre temps i a la qualitat de les hores treballades de tots els nostres col·laboradors.

Ens inspirem en les dones reals i sabem i honrem el fet que no n’hi hagi cap d’igual a una altra. Totes úniques i diferents, totes belles en el que cada una és i se sent. Per això ens agrada treballar amb tants estampats i formes diferents, perquè pensem que és una mica màgic aquell moment en què una troba, entre tots, el seu color i la seva forma, se sent corresposta, s’hi identifica.

Sabem que un bikini és la peça més petita que arribem a dur, mai anem tan com som com quan anem a la platja, amb tan sols mig metre de roba cobrint-nos… per això l’elecció d’aquesta peça ens importa i la nostra felicitat és perfecta quan podem ajudar les nostres clientes a escollir-la en persona, a les fires i mercats d’estiu ( a les botigues o al nostre showroom) o a les nostres botigues.

És vital per a nosaltres no perdre, des de la nostra botiga en línia, aquest contacte amb vosaltres. És justament el que més ens omple i ens satisfà, poder-vos ajudar a sentir-vos radiants, tal com sou, amb el vostre bikini! Per això estem sempre connectats a vosaltres a través del nostre correu hola@bikinisbellalola.com, i no dubteu a picar-nos a la porta si necessiteu un cop de mà.

Aquesta web fa servir cookies. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co