roba de bany sostenible i artesana

No hi ha productes a la cistella.

Canvis i devolucions

Si tens cap dubte per al qual no trobes resposta aquí, envia’ns un correu a hola@bellalolabikinis.com i et respondrem en un termini de 24 – 48h.

1. Com puc modificar o cancel·lar la meva comanda?

Si t’ho repenses i vols fer alguna modificació en la comanda, envia’ns un correu a hola@bellalolabikinis.com, i procedirem al canvi sempre que no s’hagi produït l’enviament.

En el cas que vulguis cancel·lar la comanda i ja hagis efectuat el pagament, envia’ns un correu a hola@bellalolabikinis.com i, si encara no s’ha tramitat l’enviament, la cancel·larem sense cap problema.

2. Devolucions i reemborsaments

Volem que et sentis satisfeta amb el teu nou bikini, per això, si en rebre’l la talla no és l’adequada, pots canviar-lo, sempre que no hagi estat utilitzat, dins d’un termini màxim de 15 dies des de la seva recepció. Si us plau, quan et provis per primer cop el bikini, fes-ho utilitzant roba interior.

Si el bikini presenta algun defecte de fabricació o està malmès d’alguna manera, te’l canviarem encantats per un altre. Envia’ns un correu a hola@bellalolabikinis.com explicant-nos amb detall quins són els desperfectes. Et canviarem el bikini per un d’igual sempre que hi hagi disponibilitat, si no, podràs escollir-ne un altre pel mateix import. Atès que a Bella Lola fem col·leccions petites, els canvis estan subjectes a la disponibilitat de les peces. Si no en trobes cap que t’agradi, un cop haguem rebut el bikini te’n retornem l’import pagat. En aquest cas el cost del ports del retorn anirien a càrrec nostre.

El cost dels ports aniran a càrrec teu en els casos de canvis o devolucions que no siguin atribuïbles a defectes de fabricació del bikini.

Si decideixes desistir de la compra, et retornarem l’import del bikini en un termini de 30 dies, un cop haguem rebut el bikini en les condicions en que es va enviar.

3. Què haig de fer per retornar el meu banyador?

Tots els nostres bikinis s’han de tornar en les condicions originals, amb totes les etiquetes i embalatge, tal com s’ha rebut, a la següent adreça:

C/Calvet,25
Barcelona 08021
Barcelona (Spain)

Aquesta web fa servir cookies. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.